Kategori Nyheter, Startsidan

Nu lägger vi strax 2022 bakom oss och ser fram emot ett nytt fullspäckat år med krispig opera! Vi minns med glädje årets produktioner: Martin Lissels opera Nobody och Philip Glass dansopera Les Enfants Terribles. Båda produktionerna fick mycket varma mottaganden och goda recensioner och sågs av nästan 2 000 besökare!

Vi vet att många av er nyhetsbrevs-prenumeranter finns bland dessa och vi vill rikta ett varmt tack till alla er som återkommer till Kamraterna. Vi vill också passa på att hälsa den nya publik som har hittat till oss i år, välkomna.

Tack för ert stöd!

Och du har väl inte missat att du redan nu kan köpa biljetter till vår nästa produktion som är VESTALEN, Gaspare Spontinis opera i regi av Aurelia Le Huche och med musikaliskt arrangemang av Anna Christensson? VESTALEN har premiär i mars 2023 på Teater Tribunalen. Läs gärna Göteborgspostens blänkare från den 5 december.

I mars 2023 presenterar vi sommarens operaproduktion. Det blir något blodigt…

Kamraterna önskar dig en God helg och ett Gott Nytt År.

Boka din biljett till VESTALEN »

Bilder från Les Enfants Terribles

Les Enfants Terribles
Foto: Maximilian Mellfors

Bilder från Nobody

Nobody
Foto: Maximilian Mellfors

Kamraterna gör modig, engagerad och krispig operakonst sedan 15 år tillbaka och står för det krispiga inslaget i Stockholm operavärld.

Start typing and press Enter to search