Tillgänglighet

Kamraterna spelar sina föreställningar på Årsta Teater. Vi har valt Årsta Teater bland annat för att den har en bra tillgänglighet för att vara en frigruppsscen.

På den här sidan hittar du information om tillgängligheten på Årsta Teater. Har du ytterligare frågor ring vår kundtjänst 0704800056 eller maila oss på kontakt@kamraterna.com

Entré

Det finns en hiss i markplan för rörelsehindrade att komma till biljettkassan och scenen som annars ligger en liten halvtrappa upp.

Ledsagare

Ledsagare följer med gratis. Plats bokas via mail eller telefon i förväg.

Rullstol

Hiss finns till entrén. Det finns även tillgänglighetsanpassad toalett. Vi har rullstolsanpassade platser.

Kan med fördel bokas i förväg via telefon eller mail, så vi bättre kan tillgodose era önskemål.

Publikvärdar

Våra publikvärdar finns på plats i god tid innan föreställning. De är en mycket viktig del av våra produktioner. De hjälper er att hitta det ni söker, en bra plats, toalett eller annat. Fråga oss gärna och kom gärna med synpunkter.

Syntolkning och hörhjälpmedel

Kamraterna kan i dagsläget inte erbjuda syntolkning eller hörslinga men hoppas kunna göra det i framtiden.

Vi har inte textade föreställningar men det går bra att kontakta oss innan föreställning för att få en beskrivning av handlingen, muntlig eller skriftlig.

Vägbeskrivning

Det är lätt att ta sig till Årsta Teater, både med bil och med allmänna kommunikationer.

Allmänna kommunikationer: Tunnelbanans gröna linjer passerar Gullmarsplan och därifrån tar man buss 160,168 eller 164 till Årsta Torg. Tvärbanan tar man till Valla Torg, antingens från Gullmarsplan, Alvik eller Liljeholmen. Från Årstabergs pendelstation kan en ta tvärbanan till Valla Torg eller buss160 till Årsta Torg.

Med bil: Parkering finns alldeles utanför Årsta Teater, adress Hjälmarsvägen 26